Jogi nyilatkozat, ászf

A havastanya.hu tájékoztat, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A havastanya.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete, különös tekintettel a fényképekre szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a havastanya.hu tulajdonosa jogosult. Kivételt képez az az eset mikor más portálokról, publikációkból veszünk át híreket vagy tartalmakat. Ez esetben hivatkozunk a hír/tartalom forrására és a szerzői jogok az ott megjelölt hivatkozás tulajdonosát illetik meg.

A havastanya.hu tulajdonosa beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépeden tárold vagy kinyomtasd feltéve, hogy idegen forrás nem került megjelölésre.

A havastanya.hu tulajdonosa továbbá beleegyezik abba is, hogy változtatás nélkül és a forrás megjelölésével az itt található anyagokat nyilvánosan terjeszd, sokszorosítsd. Ha a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megkeresel akkor lehetőséget biztosítok a megjelent fényképek eredetijének felhasználására is.

A havastanya.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a havastanya.hu akaratától és ráhatásától független változtatás, elütés történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a havastanya.hu semmilyen felelősséget nem vállal az előtted megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A havastanya.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A havastanya.hu nem garantálja, hogy a weboldalaihoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a havastanya.hu kifejezetten kizárja.

A havastanya.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a havastanya.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A havastanya.hu eseménynaptárában szereplő bejegyzések (rendezvények, tanfolyamok, előadások, stb.) esetleges változásaiért, azok elmaradásáért a havastanya.hu nem vállal felelősséget.

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn