GAZDANet – február 10-ig

Várhatóan február 10. lesz a GAZDANet programban igényelt számítógépek megrendelésének végső határideje, az összeget pedig a pro forma számla kézhezvétele után 30 napig lehet befizetni. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásából megvalósuló Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program által meghatározott, mezőgazdasági üzemek korszerűsítése intézkedés egyik alintézkedése a GAZDANet Program.

A programhoz nyújtott támogatások részletes feltételeit a 60/2012 (VI.28.) VM rendelet tartalmazza. A támogatási határozattal rendelkező gazdálkodók a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) által működtetett megrendelő felületen nyújtják be megrendeléseiket. A beérkezett megrendelések alapján látható, hogy sok gazdálkodó a késedelmes megrendelés következményeként elvesztené támogatásra való jogosultságát, ezért a NAKVI kezdeményezte az Irányító Hatóságnál az intézkedést szabályzó rendelet módosítását.

A tervezett módosítás értelmében a megrendelés végső határideje 2013. február 10. lesz; az összeg befizetésére a gazdálkodónak a pro forma számla kézhezvételét követően 30 nap áll majd rendelkezésére. Az ÚMVP Irányító Hatósága támogatja ezen módosításokat, az intézkedés eredményesebb lebonyolítása érdekében. A rendeletmódosítás várhatóan január utolsó hetében – visszamenőleges hatállyal – lép életbe.

Forrás: agrárszektor.hu

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: hírek, hivatalos, pályázat
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.