Garázsvásár

Nehezen tudom követni a Magyar jogszabályokat, gondolom ez nem ismeretlen senki számára. A termelői piacokról szóló cikk is ezért késik, rendületlenül várunk a hatóságok hivatalos válaszaira. Azonban érdekes cikket olvastam az MTI hasábjain ami lehet, hogy használható azok számára akik egyszerűen szeretnének saját bioterményeket értékesíteni. A hangsúly azon van, hogy LEHET.

Az MTI cikke:

A garázsvásárok növekvő népszerűsége egyre nehezebb helyzetbe hozza a használtcikk-kereskedőket – írta pénteki számában a Napi Gazdaság az érintettekre hivatkozva. A lap szerint egyre több garázsvásárt rendeznek a vidéki városokban, a bejelentést nem igénylő magánrendezvényekből származó jövedelem nyolcszázezer forint éves bevételig adómentes.

Több településen az ünnepek közeledtével hetente rendeznek ilyen vásárokat, a nyugati határszélen pedig már a határ túloldaláról is érkeznek vásárlók – írták. A Napi Gazdaság szerint a kínálat bővülését jelzi, hogy könyvek, folyóiratok, élelmiszerek és dísztárgyak is megjelentek a házi bolhapiacokon.

Ha tetszik, oszd meg másokkal! Twitter | StumbleUpon | Facebook | eMail | LinkedIn
A bejegyzés kategóriája: bioélelmiszer, havas-tanya, hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.