Címke: élelmiszer ár

A mezőgazdasági árak emelkedése világtendencia a K&H szerint

A mezőgazdasági árak Magyarországon is tapasztalt jelentős növekedése mögött a kedvezőtlen időjárás hatása mellett egy világtrend áll – ismerteti a K&H Bank agrárüzletága legfrissebb összegzésében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez. Az elemzés rámutat: az élelmiszerárak emelkedésének mértéke országonként eltérő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, hírek | Címke: , | A mezőgazdasági árak emelkedése világtendencia a K&H szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hatalmas drágulás jön a boltokban

Korábban beszámoltunk róla, hogy élelmiszer ár drágulásra lehet számítani. A péncentrum.hu cikke szerint ez már bizonyos. Ma már nem az a kérdés, hogy drágulnak-e az élelmiszerek Magyarországon, hanem az, hogy mikor, és milyen mértékben. Az biztos, hogy a családok jelentős … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, hírek | Címke: , | Hatalmas drágulás jön a boltokban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Élelmiszerár-robbanás közeleg?

Tavasszal élelmiszerár-robbanásra lehet számítani, de egyes termékeknél már idén jelentős drágulás várható – írja pénteki számában a Magyar Hírlap. A lap által készített élelmiszerkörkép szerint a kenyér és pékáruknál a jelenlegi alapanyagárak mellett 25-30 százalékos áremelésre van szükség. Septe József, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Címke: , | Élelmiszerár-robbanás közeleg? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva